Ahad, 21 Disember 2008

Our First Dinner

Assalamualaikum semua,
Inilah first time kite nak buat blog......first timer harap-harap kekurangan itu dapat dimaafkan. Takpalah, sebelum kita go deep further eloklah kita intoduce dulu bolg ni kepada pembaca semua.
Kite namakan blog ni Puteri UMNO Jerlun sebab ni memang blog puteri. Dalam blog ni nanti kite dan members puteri lain akan update segala macam aktiviti Puteri yang akan dibuat dan yang telah dibuat. Kepada those bloggers yang go through blog ni bolehlah comment benda benda yang positif untuk memantapkan lagi peranan Puteri.

Penggal ni Puteri UMNO Jerlun telah dapat Ketua Baru....Yusmanita atau glamournya dengan nama 'TEN". I don't know how did she get that name...but as long as people know her...who cares. AJK Puteri pun ada yang baru dan ada yang lama. Boleh dikatakan AJK Penggal ni hasil gabungan baru dan lama. I'm sure pasti gempak InsayaAllah.

So, kalau you all nak tau apa kami buat di Jerlun, layan-layanlah blog ni. Please response and give us a chance to prove our best. Thankyou all......Muchas Gracias......

Sayangs
Juare

5 ulasan:

  1. dapatkan web portal yang lebih profesional serendah RM50-RM170 setahun...domain boleh pilih sama ada nk subdomain @ .com @ .com.my @ .my....semudah microsoft word...keterangan lanjut www.emroose.myportal.my

    BalasPadam
    Balasan

    1. Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,jangan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohan dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI












      Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,janan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohon dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI

      Padam
  2. Pertama sekali saya ucapkan tahniah atas usaha murni Puteri UMNO Jerlun untuk mewujudkan satu rangkaian komunikasi maya.... Namun satu teguran agar dapatlah digunakan bahasa Melayu yang betul agar dasar dan matlamat pembinaan blog ini akan lebih berkesan dan memberi satu tanggapan yang lebih positif terhadap Puteri khususnya di Jerlun. Tak Perlu kita mengInggeriskan diri kita yang Melayu....

    BalasPadam
  3. puteri jerlun.mana dia laporan aktiviti yang terkini,cakap tak serupa bikin.macam ni jangan harap nak ambil balik kedah.aduh sedihnya tengok hampa.dah ketua bahagian hampa pun malas masuk dewan bersidang.apa nak jadi.

    BalasPadam
  4. Suka dicadangkan pihak UMNO menghubungi En Saiful 013-365 5715 bagi mengadakan suatu program ceramah tertutup bertajuk BANGSA MELAYU MENGIKUT ULAMA AHLU SUNNAH WAL JAMAAH. Kumpulan ini terdiri daripada anak-anak murid tok guru pondok yang giat berdakwah secara sukarela menyedarkan masyarakat tentang kekufuran PAS dari segi aqidah. Mereka tidak mengharapkan sebarang bayaran dan apa yang dilakukan ialah bersifat fisabilillah

    BalasPadam